Ontdek ons verhaal

Over Hans de Waal transport

Welkom bij Hans de Waal Transport B.V. - een van de grootste transportbedrijven in 's-Hertogenbosch en omstreken. Wij bieden een breed scala aan transportdiensten aan en kunnen in principe alles vervoeren wat u nodig heeft. Of het nu gaat om nationaal of internationaal transport, distributie of warehousing, wij staan klaar om aan uw transportbehoeften te voldoen.

Bij Hans de Waal Transport B.V. hebben we een sterke focus op duurzaam transport. We zijn trots op onze inzet voor milieuvriendelijke oplossingen en zijn al geruime tijd actief bezig met het vergroenen van ons wagenpark. Met meerdere elektrische voertuigen zijn we een voorbeeldbedrijf in duurzaamheid en worden we erkend door de gemeente.

Als betrouwbare partner werken we samen met gerenommeerde en grote partijen, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Ons uitgebreide en representatieve wagenpark van meer dan 150 voertuigen stelt ons in staat om flexibel en efficiënt te opereren, ongeacht de omvang van uw transportvereisten.

Bij Hans de Waal Transport B.V. streven we naar uitmuntendheid in transportdiensten. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar om oplossingen op maat te bieden, met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw transportbehoeften kunnen vervullen.

De mensen achter Hans de Waal Transport

Het team

Hans de Waal
Eigenaar
Nick Pijnenburg
Sales
Rowena van der Donk
Administratief medewerker
Alissa Castelijns
Planning
Mike Hartholt
Chef Werkplaats